DE VERDUURZAMINGSROUTEKAART VAN PIM STUDIO

Snel inzicht in de beste verduurzamingsstrategie
voor gebouwen

Wij helpen vastgoedeigenaren, financiële instellingen en partners om de juiste keuzes te maken voor het integraal verduurzamen van bestaand vastgoed. Dankzij onze datagedreven software kunnen we op basis van een digitale tweeling snel inzichtelijk maken welke investeringen interessant zijn en welke niet. Zo helpt PIM Studio om vandaag verstandige beslissingen te nemen met het oog op de wetgeving voor 2023, 2030 en 2050.

MET HET OOG OP DE TOEKOMST

Zet de juiste stappen op weg van 2023 naar 2030 en 2050

De eindstreep is gemarkeerd, want verduurzaming is noodzakelijk om de klimaatverandering te bestrijden. Aan vastgoed worden allerlei eisen gesteld die gehaald moeten worden in 2023, 2030 en 2050. Maar de weg ernaartoe is onduidelijk en het web van aanbieders en oplossingen is groot. Wat zijn nu de juiste maatregelen en investeringen, die op een kosteneffectieve manier een gebouw integraal verduurzamen en waar je later dus geen spijt van krijgt?

Bij PIM Studio helpen we je met het maken van de juiste keuzes op basis van een duidelijk en rendabel integraal verduurzamingsplan voor je vastgoed. Een integraal verduurzamingsplan zorgt voor een optimaal resultaat door verschillende duurzame maatregelen op elkaar af te stemmen en rekening te houden met specifieke eigenschappen van het gebouw en de omgeving.

Met onze verduurzamingsroutekaart kun je verschillende scenario’s tegen elkaar afwegen. Scenario’s zijn verschillende toekomstbeelden die worden ontwikkeld op basis van veronderstellingen over mogelijke ontwikkelingen in de toekomst. Het voordeel van scenario denken is dat het helpt om betere beslissingen te nemen in een onzekere en complexe omgeving. Zo neem je de juiste beslissingen om je vastgoed te laten voldoen aan de eisen van 2023, 2030 en 2050.

Lees meer over de Verduurzamingsroutekaart
EXTREEM KORTE DOORLOOPTIJDEN

Verduurzamingsroutekaart binnen 10 dagen

PIM Studio verkort de doorlooptijd op weg naar de juiste keuzes voor het verduurzamen van vastgoed extreem. Nu kost het vaak maanden om samen met meerdere consultants te komen tot een onderbouwd plan. Dankzij onze procesmatige, geautomatiseerde aanpak en het gebruik van onze software met een rekenkracht groter, slimmer en sneller dan 100 adviseurs bij elkaar, kunnen we op basis van een digitale tweeling diverse scenario’s uiteenzetten binnen 10 dagen.

Lees meer over onze snelle werkwijze

Interesse in een Verduurzamingsroutekaart voor jouw vastgoed?

Ontdek hoe wij u kunnen helpen. Vraag direct een vrijblijvende offerte en intakegesprek aan!

Nu aanvragen
Wij gebruiken cookies

Op www.pimstudio.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons Privacy statement