DE WENS ACHTER PIM STUDIO

Verduurzaming makkelijker maken

PIM Studio is in 2014 ontwikkeld door OVVIA. Om antwoord te geven op de investeringsvragen van onze klanten, wilden we snel en nauwkeurig businesscases in energiebesparing kunnen doorrekenen en tegelijkertijd hoogwaardige output genereren om de markt te ondersteunen.

Maar de bouw is verzuild, werkt onvoldoende integraal samen, doorlooptijden zijn extreem lang, niet geautomatiseerd en kostprijzen fluctueren op dagelijkse basis. Ondanks goede bedoelingen en inzet, werkte de menselijke factor belemmerend. Dus: hoe konden we die belemmering wegnemen, de kwaliteit verhogen, de kosten serieus verlagen en een opschaling realiseren?

Het resultaat is PIM studio. Met een procesmatige aanpak, vertaald naar datagedreven software die op basis van een digitale tweeling, slimme algortimes en erkende rekenregels puzzelt en rekent, helpen wij onze klanten in slecht enkele weken (i.p.v. huidige trajecten van maanden met consultants) tot een weloverwogen besluit voor de best passende verduurzamingsstrategie van hun pand.

Lees meer over de verduurzamingsroutekaart

SINDS 2014

Een bewezen staat van dienst

> 500 verduurzamingsroutekaarten

> 200 bedrijven & organisaties

Interesse in een Verduurzamingsroutekaart voor jouw vastgoed?

Ontdek hoe wij u kunnen helpen. Vraag direct een vrijblijvende offerte en intakegesprek aan!

Nu aanvragen
Wij gebruiken cookies

Op www.pimstudio.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons Privacy statement