Voordelen

Ontdek de waarde van PIM Studio voor u. Kies voor gemak én zekerheid.

Eenvoudig uw gegevens invoeren

PIM Studio werkt op basis van bestaande gegevens over uw pand(en). Gegevens die niet lastig te verzamelen zijn, zoals het energielabel en de verbruiksgegevens voor elektra, gas en of warmte over minimaal 1 jaar.

Expertise, big data en algoritmen

PIM Studio bundelt expertise, big data, algoritmen, erkende rekenregels en online informatie in één softwaretool. De rekenkracht van PIM Studio is groter, slimmer en sneller dan 100 knappe koppen van adviseurs bij elkaar.

Onderzoeken van verschillende scenario's

PIM Studio onderzoekt de scenario’s: naar C-label, naar A-label, van gas los en 49% CO2-reductie in 2030. Deze kunt u aanvullen met het scenario maximale netto contante waarde of op weg naar 2050, het klimaatakkoord van Parijs.

U ziet direct hoe u zonder onnodige investeringen uw duurzaamheidsdoelen kunt bereiken, welke maatregelen daarbij horen, wat de investering is en wat de meerwaarde is voor uw organisatie.
Financierbare oplossingen

PIM Studio helpt met een objectief en onafhankelijk overzicht van alle financierbare oplossingen voor het verduurzamen van uw vastgoed. Elk scenario is een maatwerkadvies met concrete maatregelen voor uw gebouw. Zo kunt u een betrouwbare en weloverwogen keuze maken.

Versnelt de verduurzaming

PIM Studio versnelt de verduurzaming door extra tools, zoals het energielabel, keurmerken, de jaarlijkse kostenbesparing en een overzicht van subsidiemogelijkheden. Ten slotte garandeert PIM Studio een realistisch energielabel voor elk scenario.

En om het extra interessant te maken

PIM Studio biedt toegang tot partijen die uw verduurzaming kunnen realiseren en financieren met een nauwkeurigheid van 99%. Als de investeringsbereidheid toch wordt afgewezen, verdubbelen wij uw investering in PIM Studio en krijgt u dat bedrag terug.

Vraag uw exacte begroting aan
Voordelen

Minimale tijdsinvestering, maximale zekerheid

Betrouwbaar

Betrouwbaar

99% nauwkeurig energielabel

Slimmer

Slimmer

Intelligenter dan 100 adviseurs

Sneller

Sneller

In 1 oogopslag 5 maatwerkadviezen

Winstgevend

Winstgevend

Meest goedkope oplossing

Meerwaarde

Meerwaarde

Direct voldoen aan wet- en regelgeving

Zorgeloos

Zorgeloos

Niet goed, 2x geld terug

Vraag direct uw exacte offerte aan

Benieuwd of PIM Studio u helpt bij het realiseren van (verplichte) duurzaamheidsdoelen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu aanvragen
Wij gebruiken cookies

Op www.pimstudio.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons Privacy statement