Over PIM Studio

De rapportage uit PIM Studio toont alleen de scenario's met maatregelen die financieel interessant zijn.

Het is de enige rekentool die gebruik maakt van het werkelijke energieverbruik en het werkelijke energielabel.

Zo helpt PIM Studio u om de juiste beslissingen te nemen met het oog op wet- en regelgeving als het Klimaatakkoord, het activiteitenbesluit, de informatieplicht van 1 juli 2019, energielabel verplichting en een C-label verplichting voor kantoren in 2023.

Meerdere financierbare scenario's

Slim verduurzamen van uw vastgoed

PIM Studio helpt om de juiste beslissingen te nemen bij het verduurzamen van vastgoed. Uit PIM Studio volgt een rapportage op maat. Zo heeft u een objectief en onafhankelijk overzicht van de financierbare oplossingen in handen. Geen onnodige investeringen en kostbaar tijdsverlies, maar harde garanties en zekerheid op korte én lange termijn.

Lees wat klanten zeggen over PIM Studio
direct inzicht

De meerwaarde van PIM Studio voor u

PIM Studio geeft vastgoedeigenaren en portfolio managers van kantoorgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen, zwembaden, overheidsgebouwen en industriegebouwen direct inzicht.

  • Wat zijn de scenario’s voor verduurzaming?
  • Welke maatregelen passen bij het gewenste scenario?
  • Welke investeringen en opbrengsten horen daarbij?
  • Wie kan u verder helpen?

U krijgt een rapportage met meerdere financierbare oplossingen voor het verduurzamen van uw vastgoed. Zo kiest u voor de beste verduurzamingsstrategie met het oog op waardevermeerdering van uw panden én met het oog op de toekomst van uw organisatie.

Lees hoe PIM Studio werkt
Een nieuwe basis

De wens achter PIM Studio

PIM Studio is ontwikkeld door ESCo OVVIA. Om antwoord te geven op de investeringsvragen van onze klanten, wilden we snel en nauwkeurig businesscases in energiebesparing kunnen doorrekenen.

Maar de bouw is verzuild, werkt onvoldoende integraal samen, doorlooptijden zijn extreem lang, niet geautomatiseerd en kostprijzen fluctueren op dagbasis. Ondanks goede bedoelingen en inzet, werkte de menselijke factor belemmerend. Dus: hoe konden we die belemmering wegnemen, de kwaliteit verhogen, de kosten serieus verlagen en een opschaling realiseren?

Het resultaat is een procesmatige aanpak, vertaald naar software, een algoritme dat puzzelt, gebaseerd op big data. Dat is PIM Studio.

Lees meer over OVVIA
Building Holland Thumb
Trots! PIM Studio is genomineerd voor de prestigieuze Innovation Challenge
Innovation Challenge 2020
Rabobank en Building Holland
Vastgoeddata
PIM Studio helpt vastgoedorganisaties bij verduurzamen. Lees het artikel over PIM Studio in het magazine Vastgoedsturing
Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid
Jan De Groot In Gebouw Libra 5
Dankzij de softwaretool PIM Studio zie ik direct welke duurzame investeringen interessant zijn. En weet ik ook welke investeringen niet rendabel zijn.
Jan de Groot
manager bedrijfsvoering Libra Revalidatie & Audiologie
Jan Van Hout
PIM Studio helpt om vandaag een verstandige beslissing te nemen met het oog op de toekomst, zoals het klimaatakkoord van Parijs.
Jan van Hout
founder, PIM Studio

Vraag direct uw exacte offerte aan

Benieuwd of PIM Studio u helpt bij het realiseren van (verplichte) duurzaamheidsdoelen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu aanvragen
Wij gebruiken cookies

Op www.pimstudio.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons Privacy statement