Wat is de werkwijze?

Zet de juiste stappen op weg naar 2023, 2030 en 2050.

Ontdek hoe PIM Studio u helpt om – onafhankelijk – de juiste beslissingen te nemen zodat uw vastgoed voldoet aan de eisen van 2023, 2030 en 2050.

De eindstreep is gemarkeerd, want verduurzaming is noodzakelijk om de klimaatverandering te bestrijden. Maar de weg ernaartoe is onduidelijk en het web van aanbieders is groot.

Lees wat klanten zeggen over PIM Studio

Lees hoe PIM Studio werkt

Voor vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders

Maak het verduurzamen van uw vastgoed concreet

PIM Studio helpt vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders de juiste beslissingen te nemen bij het verduurzamen van vastgoed. Op het moment dat u PIM Studio doorloopt, ziet u exact welke financierbare oplossingen er zijn voor uw vastgoed. Daarnaast is de kwaliteit van de oplossing zo hoog, dat we die financiering ook kunnen aanbieden.

Zo wordt verduurzamen een business case waarmee u de juiste beslissingen neemt op weg naar 2050.

PIM Studio voor vastgoedeigenaren
Voor financiƫle instellingen

Duurzame oplossingen en financiering

PIM Studio geeft financiĆ«le instellingen inzicht in de staat van hun vastgoed. Zo kunt u de doorlooptijd op weg naar de juiste keuzes voor het verduurzamen van activa extreem verkorten. Bovendien helpt PIM Studio uw klanten bij het verduurzamen van vastgoed om daarmee risico’s te verlagen en de juiste beslissingen te nemen op weg naar 2050.

Bekijk het filmpje over PIM Studio
Voor partners

Objectief en onafhankelijk

Verduurzamen moet, maar hoe? Dat is een vraag die steeds meer klanten aan u stellen. Op het moment dat u PIM Studio doorloopt, krijgt u onafhankelijke en financierbare oplossingen voor het vastgoed van uw klant. Elke euro wordt vertaald naar subsidie, energiebesparing, CO2-besparing, terugverdientijd en mogelijke financieringsvormen.

Vraag een exacte offerte aan
Building Holland Thumb
Trots! PIM Studio is genomineerd voor de prestigieuze Innovation Challenge
Innovation Challenge 2020
Rabobank en Building Holland
Vastgoeddata
PIM Studio helpt vastgoedorganisaties bij verduurzamen. Lees het artikel over PIM Studio in het magazine Vastgoedsturing
Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid
Jan De Groot In Gebouw Libra 5
Dankzij de softwaretool PIM Studio zie ik direct welke duurzame investeringen interessant zijn. En weet ik ook welke investeringen niet rendabel zijn.
Jan de Groot
manager bedrijfsvoering Libra Revalidatie & Audiologie
Jan Van Hout
PIM Studio helpt om vandaag een verstandige beslissing te nemen met het oog op de toekomst, zoals het klimaatakkoord van Parijs.
Jan van Hout
founder, PIM Studio

Interesse in een Verduurzamingsroutekaart voor jouw vastgoed?

Ontdek hoe wij u kunnen helpen. Vraag direct een vrijblijvende offerte en intakegesprek aan!

Nu aanvragen
Wij gebruiken cookies

Op www.pimstudio.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons Privacy statement