Voor vastgoedeigenaren

Zet de juiste stappen op weg naar 2023, 2030 en 2050 met PIM Studio.

In de context van klimaatverandering, het Klimaatakkoord en de klimaatwet hebben vastgoedeigenaren moeite om te bepalen: Waar sta ik vandaag? Waar moet ik naartoe? En hoe kom ik daar?

Verduurzaming is noodzakelijk om de klimaatverandering te bestrijden. De eindstreep is gemarkeerd, maar de weg ernaartoe onduidelijk. Welke (slimme) keuzes kunt u nu maken zodat uw vastgoed voldoet aan de eisen van 2023, 2030 en 2050? Ontdek hoe PIM Studio u helpt om de juiste beslissingen te nemen.

Lees wat klanten zeggen over PIM Studio

meerdere financierbare scenario's

Maak het verduurzamen van uw vastgoed concreet

PIM Studio helpt vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders de juiste beslissingen te nemen bij het verduurzamen van vastgoed. Met PIM Studio maakt u het verduurzamen van vastgoed concreet. Die stip op de horizon blijft staan, maar het wordt een realistische stip. Plus: het pad ernaartoe wordt gemarkeerd met ijkpunten.

duurzame oplossingen en financiering

De meerwaarde van PIM Studio voor u

PIM Studio kan de doorlooptijd op weg naar de juiste keuzes voor het verduurzamen van vastgoed extreem verkorten. Dankzij automatisering van het proces en het gebruik van slimme software bundelen we de kennis en rekenkracht van 100 knappe koppen in één rekentool. Daarnaast is de kwaliteit van de oplossing zo hoog, dat we ook financiering kunnen aanbieden.

Zo wordt het verduurzamen van gebouwen een gesloten proces, een proces dat we bovendien fors kunnen opschalen. De rapportage vertelt exact waar u staat, waar u naartoe gaat en hoe u daar komt.

Lees meer over financiering via OVVIA
objectief en onafhankelijk

PIM Studio geeft direct inzicht

Steeds meer vastgoedeigenaren zien het belang van verduurzamen. Zij voelen de urgentie en zien de snelheid waarmee we 2050 naderen. Verduurzamen moet. Maar hoe?

Op het moment dat u PIM Studio doorloopt, ziet u exact welke financierbare oplossingen er zijn voor uw vastgoed. Elke euro wordt vertaald naar subsidie, energiebesparing, CO2-besparing terugverdientijd en mogelijke financieringsvormen.

Dankzij die concrete, werkelijke weergave én de garantie die u daarop krijgt, wordt verduurzamen een business case waarmee u de juiste beslissingen neemt op weg naar 2050.

Vraag een exacte offerte aan
Building Holland Thumb
Trots! PIM Studio is genomineerd voor de prestigieuze Innovation Challenge
Innovation Challenge 2020
Rabobank en Building Holland
Vastgoeddata
PIM Studio helpt vastgoedorganisaties bij verduurzamen. Lees het artikel over PIM Studio in het magazine Vastgoedsturing
Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid
Jan De Groot In Gebouw Libra 5
Dankzij de softwaretool PIM Studio zie ik direct welke duurzame investeringen interessant zijn. En weet ik ook welke investeringen niet rendabel zijn.
Jan de Groot
manager bedrijfsvoering Libra Revalidatie & Audiologie
Jan Van Hout
PIM Studio helpt om vandaag een verstandige beslissing te nemen met het oog op de toekomst, zoals het klimaatakkoord van Parijs.
Jan van Hout
founder, PIM Studio

Interesse in een Verduurzamingsroutekaart voor jouw vastgoed?

Ontdek hoe wij u kunnen helpen. Vraag direct een vrijblijvende offerte en intakegesprek aan!

Nu aanvragen
Wij gebruiken cookies

Op www.pimstudio.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons Privacy statement